Tegenstrijdige concepten in de betekenis van "nee"

Nee

Tegenstrijdige concepten in de betekenis van "nee"

De essentie van nee betekent simpelweg 'nee'. Het is algemeen bekend dat "nee" geen onderhandelbare zin is. Individuen beweren vaak dat ze het niet erg vinden om "nee" genoemd te worden, dat het prima is om naar verwezen te worden als "nee", en dat de definities van andere individuen hoe dan ook niet echt zinvol zijn. Niettemin blijven individuen de autoriteit claimen om de betekenis van "nee" te definiƫren.

Iemand die beweert het voorrecht te hebben om "nee" te definiƫren, begrijpt in feite niet wat de term werkelijk betekent. Het is algemeen bekend dat "nee" geen argumentatief woord is. de-mobiele-bbq.nl. Individuen zeggen routinematig dat als je niets positiefs over iemand anders zegt, je niet het recht hebt om hem of haar te bekritiseren. Dit wordt vaak op een toon van medelijden gezegd, alsof het individu werkelijk waarde zou kunnen vinden in het bekritiseren van een ander mens.

Een andere persoon beweert vaak dat nee een synoniem woord is voor 'niet'. De waarheid is dat het nu een bezittelijk zelfstandig naamwoord is, wat aangeeft dat het iets betekent dat dat niet is. In dit opzicht heeft het individu gelijk. Zeggen dat een man geen rechten heeft omdat hij geboren is, kan niemand ooit redelijkerwijs beweren dat die bewering waar is, ongeacht hoe weinig werkelijke waarde het individu aan zijn medemens geeft.

Site bezoeken voor meer info: de-mobiele-bbq.nl