Tips voor het kiezen van een makelaar

Makelaar

Tips voor het kiezen van een makelaar

Wanneer u op zoek bent naar een makelaar, is het belangrijk om te kiezen voor een makelaar met meerdere jaren ervaring en een bewezen staat van dienst. Daarnaast moet u op zoek gaan naar iemand die gespecialiseerd is in het soort onroerend goed dat u heeft. Als u bijvoorbeeld een ouder huis bezit, moet u op zoek gaan naar iemand die ervaring heeft met het verkopen van nieuwe huizen in geplande nieuwbouwprojecten. Bovendien moet u een makelaar kiezen die een geschiedenis heeft met het verkopen van huizen in dezelfde buurt als de uwe.

Zorg ervoor dat uw agent u op de hoogte stelt van eventuele problemen waarvan u op de hoogte bent. Het is belangrijk om na te gaan of het huis meerdere verkopen heeft gehad bekijk hier. Hiermee kunt u bepalen of deze een aantal gebreken heeft. Als er bijvoorbeeld meerdere verkopen in dezelfde buurt zijn, kan dit betekenen dat er veel problemen zijn met het huis of de locatie ervan. Uw makelaar zal u ook laten weten hoe lang het huis te koop staat.

Een gerenommeerd merk heeft toegewijde klantenservicemedewerkers om u tijdens het hele proces bij te staan. Zij zullen u matchen met een zeer gewaardeerde en ervaren agent in uw regio. Bovendien screenen ze alle inactieve agenten of die met negatieve feedback.

Klik op deze link: Visie Makelaardij